Wie ben ik?
Mijn naam is Benjamin van Es, ik ben 21 jaar en ben nu 5 jaar Pers fotograaf in de omgeving Dordrecht. Naast fotojournalistiek fotografeer ik ook feestjes en grote gelegenheden zoals verjaardagen en bedrijfsfeestjes/uitjes.

Waarom is Benjamin Fotografie de beste keuze voor jou?
Wat Benjamin Fotografie anders maakt is mijn oog voor fotografie. Omdat ik ben begonnen als pers fotograaf kijk ik heel erg naar wat een foto mij verteld. Ik stel prioriteit aan het verhaal achter de foto waar andere fotografen vaak teveel inzoomen op details en zo het verhaal vergeten te vertellen met hun foto's. Perfect dus voor bedrijfsfeestjes, verjaardagen en andere grote gelegenheden.

Wat kan Benjamin Fotografie je bieden?
Het unieke van mij is dat ik uit een pers achtergrond kom en zo anders kijk naar gebeurtenissen. Zo kijk ik naar hoeveel tijd ik heb voor iets, wat er gebeurt en hoelang iets gebeurt. Zo garandeer ik de beste en meeste foto's van belangrijke dingen zonder te vergeten ook af eens toe uit te zoemen van die details om zo het gehele te fotograferen.

Wie gingen u voor?
Mijn klanten kunnen iedereen zijn, een baas van een groot bedrijf die een bedrijfsuitje georganiseerd. Maar ook moeders die een feestje voor hun net 18-jarige dochter organiseren. Ik luister altijd goed naar wat mijn klanten verwachten van mij en vraag door tot ik zeker weet dat ik kan leveren tot hun verwachtingen. Een van de dingen die klanten vaak zeggen is dat ik erg aardig en gezellig ben waardoor ik makkelijk met mijn klanten overweg kan.